Vissza a blogra

#instamedve

@medveotthon az Instagramon - Így örülünk a 200 instagram követőnknek
 
Igen, bizony. Mi, akik a medveotthonnál dolgozunk, mindannyian örülünk annak az érdeklődésnek, ami a medvéket, farkasokat, a parkot, egyszóval a mi munkánkat kíséri. Mennyivel egyhangúbb lenne a napunk a ti szeretetetek nélkül! A múlt hónapban elindultunk az Instagramon is, https://www.instagram.com/medveotthon/, hogy akár naponta beleshessetek hozzánk, a veresegyházi medveotthonba! 
 

 

A siker hamarabb jött, mint számítottuk, már 200 követőnél tartunk, ami nagyon jó érzés! Akár most is kedvelheted a képeinket, vagy megjelölhetsz követésre, hogy bekerüljünk a képfolyamodba. Igen, néha mi is adunk a képek között hirdetményeket, régimódi nevén reklámokat, de nézd csak meg most, milyen elenyésző számban. Itt a természet és az állatok vannak középpontban, nem a reklám. Ezért is imád mindenki Instát nézegetni.
 
Jó, hát videókat eddig is mutattunk itt: https://www.youtube.com/veresegyhazimedveotthon, de az Instára olyan icipici hangulatképek kerülnek, mint amilyen ez is például:
 

 

Talán nem meglepő, hogy a leginkább a macis képeket kedvelitek, de azért posztolunk bőven mást is. Egyszer talán bemerészkedünk a macik közé, a kerítésen belülre is , mert  róluk azért nem könnyű közelieket csinálni. Félünk, no.
 
A leginkább kedvelt 6 posztunk közül 5 a macikról, 1 farkasról szól, a hatból 2 videó van, és a díjnyertes képünk feliratos (pedig mondják, hogy az instán csínján bánjunk a feliratokkal..).
 
Itt a kép:
 
 
Nagy örömünk, hogy a legtöbbször egy látogatónk fotóját láttátok, @edithajas, akit azúton is biztatunk, hogy jöjjön többet és fotózzon még ilyen nagyszerűeket!. Legközelebbi blogbejegyzésünkben mazsolázunk a többiektől is.

 

 
 
Ha te is nálunk jársz és Instagramon megosztanál képet, nagyon örülünk, ha betagelsz minket is, @medveotthon, akkor biztos azonnal látjuk is.
Ha hashtageled, #medveotthon, azt is látjuk ám. Szóval, csak bátran a megosztásokkal, időről időre itt a blogon közzétesszük a legjobban teljesítő képeket, videókat.

Partnereink