Vissza a blogra

Kutyabarát kampány

A Magyar Turizmus Zrt. első alkalommal hirdeti meg a magyarországi kutyás turizmus, illetve a kutyabarát szálláshelyek és szolgáltatások népszerűsítését célzó kampányát. Mivel a négy- és kétlábúak közötti összhang utazás során sem képzelhető el megfelelően szocializált és jól tartott ebek, illetve a szabályok betartása nélkül, a kampány fontos eleme a felelős állattartás fontosságának hangsúlyozása. A kampány egyik arca Czigány Ildikó, a Medveotthon zoopedagógusa.

 

http://itthon.hu/utazzkutyaval/-/article/utazz-kutyaval-jatekleiras

 

Az Utazz kutyával! nyereményjáték keretében Instagramon fényképeket lehet feltölteni, amelyek akkor vesznek részt a játékban, ha felismerhetően ábrázolják a

kutyát, a gazdáját (kísérőjét), valamint egy magyarországi kutyabarát szálláshelyet, vendéglátóhelyet vagy beazonosítható magyarországi turisztikai látványosságot (műemlékek, szobrok, épületek stb.).

Díjazzuk a kiemelt szakmai partnereinkből álló zsűri által legkreatívabbnak tartott képeket, valamint a legnépszerűbb képet is.

A fődíjat, egy kutyás pihenést az Őrségben, a 2014-es „Év Kutyabarát Szállodája” díj győztese, az Abbázia Country Club ajánlotta fel. További nyereményeinket a Hotel Villa Natura Zalakaros***, a Babi Vendégház, a Szent Orbán Panzió és az Óbudai Múzeum biztosítja.

 

További információk:

Magyar Turizmus Zrt. Társasági Kommunikációs és Protokoll Iroda

Tel.: 488-8748; E-mail: pr@itthon.hu Internet: www.itthon.hu

 

Partnereink