Vissza a blogra

Mézesvölgyi Nyáresték

Július 7-én megnyitja kapuit az 1. Mézesvölgyi Nyáresték veresegyházi szabadtéri színpad. Egész nyáron át, augusztus 27-ig, 8 hétvégi estén szórakoztatják a közönséget meghívott előadásaink. Látható és hallható lesz az ExperiDance, több produkcióval is, ők adják a nyitóelőadást július 7-én 20:30-kor a veresegyházi Búcsú téren. Fellép nálunk Koncz Zsuzsa, az alföldi Róbert rendezte Őrült Nők Ketrece. Lesz opera és operett est Oswald Marikával és sok kiváló előadóval. Két sikeres előadással a Veres 1 Színház (a saját színházunk!! :-)) is szerepel.

https://www.facebook.com/veres1szinhaztarsulat/videos/1382278281858453/

Látogasson el ezeken a nyári esteken a Búcsú térre, Veresegyházra! Amikor a Medveotthon már bezár, csak begurul egyenesen a Patak utcán a városba és máris az 1250 fős nézőtérhez ért.

http://mezesvolgyinyar.hu

A Veres 1 Színház által rendezett két hónapos eseménysorozat nyolc hétvégén át várja a nézőket a helyiek kedvelt, tágas találkozóhelyén, a Búcsú téren, egyben Pest megye legújabb és legnagyobb szabadtéri színházában. A színvonalas saját- és vendégprodukciók, valamint a komfortos környezet okán a fesztivált joggal nevezhetjük az ország egyik legjelentősebb szabadtéri eseményének.

A Mézesvölgyi Nyáresték vezérfonala a színház, a zene és a tánc hármasa. Az éles határvonalak elhalványulnak, a műfajok világa átjárható lesz. Mindez varázslatos, sokszínű nyárestéket ígér! A szakmai koncepció lényege a színház-zene-tánc hármasa prémium előadások formájában. Méltó kivitelben, nívós közönségkomforttal, 1250 fős nézőtéren, ahol már az is egyedi couleur locale-t ad a fesztiválnak, hogy a hostess-szolgálatot a Veresegyházi Asszonykórus tagjai látják el.

https://www.instagram.com/veres1szinhaz/

 

Július 7. péntek, 20.30: Fergeteges – A királyné, a gróf és a cigánylány
Július 14. péntek, 20.30: Szuperett Szimfonik
Július 22. szombat, 20.30: Az Őrült Nők Ketrece
Július 29. szombat, 20.30: Koncz Zsuzsa Koncert
Augusztus 6. vasárnap, 20.30: Anconai Szerelmesek
Augusztus 12. szombat, 20.30: Nostradamus – Világok vándora
Augusztus 18. péntek, 20.30: Ne Most, Drágám!
Augusztus 27. vasárnap, 20.30: Gyöngyhajú Lány Balladája – A musicelek alfája és omegája

 

Partnereink