Vissza a blogra

Kincsvadászat! Húsvét a Medveotthonban!

HÚSVÉTI KINCSVADÁSZAT

 

Nyuszi mama elrejtett sok-sok „kincset” rejtő csoki tojást az állatsimogató és medvekilátó területén. Találd meg és mutasd be az állatsimogató ZÖLD házikójában! Nevedet betesszük a nyuszi hátizsákjába, ami részt vesz a sorsoláson az értékes nyereményekért.
Sorsolás március 27-én és 28-án 15.00 órakor az állatsimogatóban!

A kincsvadászat húsvét vasárnap és hétfőn 10.00 órától indul. Napközben a gyerekek próbára tehetik magukat a népi játékok parkjában, ahol többek között gólyalábakon, mocsárjárókon mutathatják be ügyességüket.

         

Március 27-én vasárnap a „BarátkoZOO” állatsimogatóban 11.00 és 14.00 órakor kutyás bemutatót tartanak a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet szakemberei.

Március 28-án hétfőn szintén a „BarátkoZOO” állatsimogatóban Czigány Ildikó, a MALÉV első női pilótájának előadását hallgathatják meg kicsik és nagyok „Mit eszik a csoki nyuszi?” címmel. Ezt követően családi vetélkedővel várunk minden érdeklődőt.

Napközben a Veresegyházi Hagyományőrző Népi Együttes vidám programokra hívja mindazokat, akik szeretnék átélni a hagyományos húsvéti hangulatot, népszokásokat.

Az együttes tagjai az érdeklődőkkel közösen szeretnék mindezt felidézni, de ajánlatos lesz résen lenni, mert  a hagyományőrző férfiak mindent megragadnak, de főleg a vödröt, hogy  a lányok, asszonyok üdék és frissek maradjanak. 

A vidám locsolkodás mellett lesz még „Ki tudja a legszebb locsolóverset?” verseny, tojásfestés, kirakodóvásár, bárány és nyuszi simogatás.

 

Természetesen a hétvégén és húsvét hétfőn is lesz farkas látványetetés a farkasok kifutója mellett 13.00 és 16.00 órakor.

A rendezvény fő támogatói:
Veresegyházi Repülőtér - East Line Air Team

A(z) repter.tabla.jpg megjelenítéseA(z) repter.tabla.jpg megjelenítéseA(z) repter.tabla.jpg megjelenítéseA(z) Másolat - logo2.jpg megjelenítése
Veresegyházi Termálfürdő

Szent István Rádió

 

Partnereink