"/> Vendégkönyv

Vendégkönyv

Új bejegyzés

Várjuk véleményed, csatolj képeket is bátran! köszönjük!

2016-11-19
Somogyi Melinda

2016.11.19-én töltöttünk el egy csodálatos őszi napot a Medveotthonban. Két nagy gyermekünkkel (18 és 16 évesek) és az 5 éves pici fiunkkal mentünk. Nagyon jól éreztük magunkat, a macik etetését a nagyok is nagyon élvezték. :) Szuper jót sétáltunk. A macik nagyon barátságosak és a farkasokat is közelről figyelhettük. Az előző hozzászólások miatt fenntartásokkal ültünk be az étterembe, de kellemes csalódás ért. Elképzelhető, hogy a tulajdonosok a panaszok miatt változtattak a dolgokon. Az ételeket gyorsan megkaptuk, nagyon frissek és finomak voltak. A szőke hajú pincér hölgy nagyon mosolygós és kedves volt. A kedves kiszolgálás és a finom ételek megkoronázták ezt a csodás napot. Utána elsétáltunk az állatsimogatóba is, ahol szintén csodásan éreztük magunkat, a "falusi feeling" igazán jól esett a rohanó hétköznapok után. Tavasszal az első hétvégi programterveink között volt szerepelni, hogy ismét ellátogatunk ide.

2016-10-27
Jegesi Vivien

Csodálatos délutánt töltöttünk el itt! Bár az ember azt hinné, főként a gyerekek élvezik a medvék etetését, felnőttként is hatalmas élményben volt részem és büszkén mutogattam itthon a fotókat: "nézzétek, itt etetem a medvét!" :)

2016-09-21
Kóbor Balázs

09.20-án jártunk ott a párommal. A macik nagyon szépek és aranyosak, szerencsénk volt, mert meg tudtuk etetni őket.

Az étteremmel nem volt semmi problémánk, 20 perc alatt elkészült az étel.

2016-08-21
Dobozi Georgina

08.19-én jártunk ott. A park nagyon szép.


Problémánk az étteremmel volt. Felháborítónak tartom, hogy 70 perc alatt nem sikerült kihozniuk az ételt. 70 perc után úgy jöttem el az éhes gyerekekkel onnan, hogy csak az italt kaptuk meg. Az étterem félig sem volt, szóval nem lehetett a "teltházra" hivatkozni. A pincérnő annyit mondott, Sajnálja és megérti...
Ettől még a gyerekek éhesek maradtak. :-(

D. Georgina

2016-08-01
Kiss Attila

Mi minden évben eljövünk. Nagyon szeretik a gyerekek. Az étteremmel nem volt semmi problémánk, valószínűleg a sok panasznak köszönhetően intèzkedtek, vagy csak szerencsènk volt.:) A kétszemélyes bősègtálak közül választottunk, jól tettük.

2016-07-06
Anonymus János

Szépek a macik, de igazából azért jöttem hogy elmondjam mennyire bunkók a felszolgálók az étteremben nagyon flegmák voltam velen, mind a kettő!Ha arra tévedtek nézzétek csak meg!

2016-07-02
Olasz Attila

A medveotthon nagyon szép, jegyárak batátságosak, parkoló és illemhely rendben volt. Az otthon megtalálhatósága kicsit nehézkes, kevés a tábla. Az otthonon belül is jobban ki lehetnének táblázva a dolgok. Az étteremmel nem voltunk egyedül megelégedve, rettentően lassú volt a kiszolgálás.

2016-05-16
Sölétné Móni

A medveotthonnal teljes mértékben meg voltunk elégedve.Tiszta és kultúrált.Az ott dolgozók nagyon segítőkészek.Egy baj volt csak.Az étterem kritikán aluli.Az étel amit kihoztak ( cigány pecsenye ) jég hideg volt.Miután szoltam a pincérnek,hogy legyenek szívesek megmelegíteni 20 perc elteltével kaptam vissza a tányérom mikorra a család többi tagja már jól lakott.Az íze sem olyan volt mint kellett volna.Bár addigra már az étvágyam is elment. :(
Az otthont fogom ajánlani másnak is,de hangsúlyozni fogom,hogy az éttermet kerüljék!

2016-05-16
Gasparovics Mònika

Ma egy csodàlatos napot töltöttünk el a kis csalàdunkkal ebben a csodàlatos medveparkban!
A medvék gyönyörűek voltak, a környezet szuper! Igaz làttunk egy megràzò, de egyben érdekes dolgot is! Sajnos a farkasfalka egyik tagja előttünk ölt meg egy pàrhetes kisfarkast:(! Régòta készültünk ide! Màsoknak is csak ajànlani tudom a helyet!!!!

2016-04-24
Adányi László

A park nagyon jó, a parkolóban is jól elirányítottak, habár nem kaptunk tájékoztatást, hogy a parkba csak a blokk felmutatásával lehet ki- és belépni. Nekünk mázlink volt mert nálunk volt, de voltak olyanok akiknek nem volt szerencséjük és vissza kellett menniük a kocsihoz.
Viszont az étteremben a felszolgálás a pocsék volt. 10 percet vártunk, hogy kihozzák az étlapot és még azt sem kérdezték meg, hogy mit iszunk csak letették az asztalra. További 15 percet vártunk de hiába, mert nem vették fel a rendelést, pedig látták hogy ott vagyunk és várunk. Ezért eljöttünk. Nem volt telt ház mert voltak üres asztalok. A mögöttünk lévő asztalnál pont azért panaszkodtak, mert a levessel együtt hozták a másodikat. Nem volt összhang a kiszolgálásban. 2016.04.16

2016-04-13
Szijj Család

Nagyjából 10éve voltunk itt a párommal, most kisgyerekekkel jöttünk. A látható fejlődés megkapó, a programokkal és játék lehetőségekkel tökéletesen ki lehet tölteni egy délelőttöt-délutánt.
A belépődíjak vállalhatóak, a parkoló tágas.
Egyedüli negatívumként, csak a fancsali idősebbik kiszolgáló nénit tudnám említeni a medvekorláttal szembeni étteremben. Nem kicsit fájt neki a munka :(

2016-04-10
Orgován Zsuzsanna

Meglepően harmonikus és megnyugtató környezet, nagyon jól éreztük magunkat! :)
Egy dolgot találtunk hiányosnak: elkélne egy tájékoztató térkép/tábla a bejáratnál, hogy mit hol találunk, ne kelljen "vakon" közlekednünk.
Például fogalmunk se volt, hol tartják a látványetetést (főleg, hogy a táblácska máshol van kirakva róla); és semmiből sem lehetett rájönni: megkérdeztük, másképp sose bukkanunk rá...
Ja, és apróság, de mindenkinek ajánlom, hogy egy maréknyi 100 Ft-ost és 5 Ft-ost vigyen, mert az emlékérme-nyomó 2 db 100-as és 1 db 5 Ft-ossal működik, és nem könnyű ám helyben összevadászni!! :D
Gyönyörűek vagytok, fogunk még menni, mert messze nem láttunk még mindent! :)

2016-03-29
Fördős Róbertné

Jól éreztük magunkat a medveotthonban, furcsa volt azonban, hogy a honlap jelzi, hogy bátran vigyünk kutyát az állatotthonba, az ott lévő étterembe azonban nem lehet bevinni, holott az nem egy zárt, vagy különösebben igényesen kialakított helység. Ezt talán kellene jelezni az oldalon.

2016-03-28
Jung Detti

Nagyon jo mi ma voltunk es tok jo

2016-03-15
Dósa Krisztina

Szuper jo nagyon élveztük a rossz idő ellenére,alig várjuk hogy jobb idő legyen,és ujra mehessünk a kis családunkkal.Nagyon nagy élmény

2016-03-12
Karácsony Edina

Fantasztikus élmény volt! Biztosan megyünk még! Örömmel láttuk, hogy milyen jó helyen vannak a medvék és a többi állat!

2016-01-29
Csondor Csaba

Már többször voltunk itt! Sőt , Uruguay-ból is hoztunk ide látogatót !! Mindenkinek Tetszik a hely ! Jók a fejlesztések is . Csak így tovább !!! :)
Ui.: a parkolón azért van mit javítani ! :)

2015-11-21
Manó

Nagyon szeretjük a medveotthont,mi már kétszer voltunk a férjemmel,tavasszal megmutatjuk a kislányunknak is

2015-11-15
Kun Anna

Tetszik a honlap még nem voltunk soha a medveothonba de negyon szeretem a macikat ezért tavasszal elmegyünk. Már nagyn várom szupik az emléktárgyak. Egy mesekönyvben láttam egy erről szóló történetet és felkeltette az érdeklődésemet.

2015-11-02
Kelemen Beáta

Nagy élmény volt, örülünk, hogy vagytok! :-)
Jövünk még! ;-)

2015-11-01
Princes szilveszter

Oi yo volt! Maciiii :)

2015-10-31
Máté

Csodálatos lehet farkasokkal foglalkozni, tiétek a az egyik legjobb munka.

2015-10-25
Meszaros Timea

Nagyon tetszik a MEDVEOTTHON internetes oldala!!!

2015-09-10
leo pusztai

heló
én is régóta fertőzöttje vagyok a természetnek és főleg a tundra élővilága érdekel az életcélom az hogy farkasokkal foglalkozzak és nagyon tisztellek titeket.most még ráérek mert 14 éves vagyok , de most is kirívom a kockagyerekek közül de ezt ők is tudják 9. ben Alaszkába megyek a WWF gimibe és csodák,csodája felvettek. de míg kimegyek, elmegyek hozzátok és adományozok is. csináljátok tovább ezt a fantasztikus munkát és gratulálok.

2015-08-17
egy farkast örökbefogadó

....Amikor Maya odalép és üdvözöl, majdnem teljes testhosszban elvágódsz. Lazán támaszkodik rád, hogy elérje a szádat, természetes és ösztönös az egész, tudod, mégis megint nagyot dobban a szíved. Jönnek a többiek is, az energiaszintjük elképesztő, úgy 1000% lehet. Hatalmas kisugárzásuk van....

2015-06-12
Csordás Család

nagyon jó ötlet a kölcsönözhető kismotor és roller! a gyerekek azzal járták be a medveotthont, nagyon élvezték

2015-05-26
Panka Turóczi

De szívesen birkóznék én is velük. A kuvaszommal is jókat birkóztunk, olyan finoman fogott. Látom a farkasok is elég finoman csinálják.

2015-05-26
Tóth Eszter

Nagyon jól éreztük ismét magunkat,köszönjük szépen!:)
Az ilyen képek láttán egy szó jut eszembe, a bizalom és ennél csodálatosabb dolog nincs!

2015-05-26
Vivien Ádám

Imádtuk őket! :)))

Partnereink