Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
[ÚJDONSÁG] - az online jegyvásárlás

1% adószámunk: 18703533-1-13 Nyitvatartás ÁPRILISBAN: 9:00 - 19:00

Online jegy

[ÚJDONSÁG] - az online jegyvásárlás

A weboldalunkra feltűnő, narancssárga gomb került fel nemrég. Felirata: Online jegy

Hatalmas nagy örömmel mondjuk el, hogy végre nálunk is tudtok online belépőjegyet vásárolni. A weboldalon több helyről is eléred az online jegyvásárlás gombot és ha átkattintasz, össze tudod válogatni a jegyeidet, attól függően, hogy milyen kedvezményeket tudsz érvényesíteni.

Kiemelten fontos, hogy ne felejts el parkolójegyet is a kosaradba tenni, mert ha az nincs, akkor bizony a helyszíni pénztársort ki kell várni.

Pénztárosainknak meg nem áll a keze (hála érte), mégis néha feltorlódik a sor, ezért mindenképpen élj a lehetőséggel és érkezz előre váltott jegyekkel. A jegyek nem napra szólnak és nem is idősávra, vásárold meg bátran előre is. Az online megváltott jegyek 365 napig érvényesek.

Jegyárakhoz ide kattints

Az Online Belépőjegy Értékesítés Előnyei

Az állatkertünk mindig is arra törekedett, hogy látogatóinknak a legkényelmesebb és legemlékezetesebb élményt nyújtsa. Az online belépőjegy értékesítés bevezetésével most még tovább léptünk ezen az úton. Az online jegyvásárlás lehetővé teszi, hogy otthonról, vagy akár útközben is megvásárolhassuk belépőnket, így elkerülve a hosszú sorban állást a pénztárnál. Ezzel nem csak időt, de energiát is spórolhatunk, amit aztán a parkban lévő csodálatos állatok megtekintésére fordíthatunk.

Ne Várj, Foglald Le Jegyed Már Ma!

Kedves Olvasó! Ha Te is szeretnéd maximálisan kihasználni az állatkerti látogatásodat és nem szeretnél a bejáratnál sorban állni, akkor az online jegyvásárlás a legjobb választás számodra. Ne hagyd, hogy a sorban állás elvegye a kedvedet a csodálatos állatok megtekintésétől!

Foglald le jegyedet még ma online, és élvezd a gyors és zökkenőmentes belépést.

Várunk szeretettel!

a park térképét letöltenéd most? 

vissza a bejegyzésekhez
csoportos látogatás összes cikk szolgálati közlemény
2023.06.20

25 év - 25 meghatározó arc

Nagyinterjú Kovács Annamária animátorral, aki 2019-ben csatlakozott a Medveotthon szakembereihez. Hogyan lett táborszervezésből zoopedagógiai program [video]
Bővebben
2023.07.03

Veresegyházi Múzeumvasút

A Medveotthonban található az egyedülálló erdei bányavonat muzeális jellegű bányamozdonyokkal, a medvekifutó és a kilátó mögött. Az erdőben halad egy kb. 1500m-es körpályán, menet közben átmegy egy bányavágaton.
Bővebben
2023.08.23

Mindig visszavárunk :-)

Wéber Kinga festőnő grafitije az állatkertünkben, a központi sétányon. Keresd meg és fotózd le a többi grafitit is a Medveotthonban.
Bővebben